Lemahieu

Lemahieu Group neemt dealership MEDITE SMARTPLY op

15/04/2024

Deel dit bericht:

Plaatmateriaal

MEDITE SMARTPLY stimuleert innovatie en ontwikkeling in België met dealerprogramma.

Het MEDITE dealernetwerk is bedoeld om sterkere zakelijke relaties op te bouwen en de naamsbekendheid te vergroten in de hele toeleveringsketen van MEDITE SMARTPLY.

MEDITE SMARTPLY stimuleert innovatie en ontwikkeling in België met dealerprogramma

MEDITE SMARTPLY, een toonaangevende fabrikant van milieubewust geproduceerd houten plaatmateriaal, start een nieuw MEDITE dealerprogramma in België. Het bedrijf wil zo een partnernetwerk opbouwen en onderhouden waarin marktontwikkeling en een gezamenlijke visie centraal staan.

 

In België maakt Lemahieu Group NV deel uit van dit dealernetwerk. Als MEDITE-dealer bieden we oplossingen voor zowel de interieurmarkt als de bouw markt, waarbij kwaliteit en duurzaamheid centraal staan.

 

De toonaangevende fabrikant zet zich in voor het opbouwen van solide relaties met alle klanten. Het MEDITE dealernetwerk maakt deel uit van het doel om de toegevoegde waarde voor klanten te verhogen en ondersteunt het bedrijf met het streven naar een positieve groei in de markt, met behulp van innovatieve marketingstrategieën. Dankzij het programma zullen zowel MEDITE als de geselecteerde dealers profiteren van de nieuwe kansen op de markt.

Product and Application Graphic - website, email or social graphiic

Positieve impact op toeleveringsketen

“We zijn verheugd om de lancering van ons MEDITE dealernetwerk in België aan te kondigen," zegt Holly Waters-Marsh, Head of Marketing bij MEDITE SMARTPLY. "De MEDITE-dealers zijn geselecteerde gelijkgestemde bedrijven die een gemeenschappelijke visie op de markt delen en die een scala aan producten met toegevoegde waarde aanbieden, zoals MEDITE OPTIMA, MEDITE MR PLUS en MEDITE TRICOYA EXTREME (MTX). Het doel van het programma is om nauw samen te werken met MEDITE-dealers om zo nieuwe groeimogelijkheden te realiseren en oplossingen met een lagere CO2-uitstoot aan te bieden in plaats van alternatieve, minder duurzame materialen. Daarnaast willen we een positieve impact maken op onze bredere toeleveringsketen via gezamenlijke innovatieve marketing.

 

Het MEDITE dealernetwerk werd in januari 2024 gelanceerd en gaat gepaard met een innovatieve marketingstrategie. Deze campagne bouwt verder op de MEDITE Makes It Real-campagne. Daarbij worden makers uitgedaagd om aan de slag te gaan met MEDITE MDF en zo anderen te inspireren met grenzeloze creativiteit. Het MEDITE-dealernetwerk is het begin van een marketingpartnerschap tussen MEDITE en de Lemahieu Group dat zich in 2024 en daarna verder zal ontwikkelen.

Uit het juiste hout gesneden

Onze breed vertakte hout- en platenkennis, innovatieve technieken en duurzame materialen staan samen garant voor ecologisch verantwoorde toepassingen voor binnen en buiten. Graag meer informatie over onze producten of al exact in gedachten wat u in onze capabele handen wilt leggen?